Raporteaza membrii PD
+14
Kain
extasy126
D3sTroyeR
mix
Dilibau
Were
MooNN
Gunplay
ZerK
DraKKe
God
ToDy
hollow
Wh!sKeY
18 participan?i
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Raporteaza membrii PD
Gunplay iti este greu sa citesti si tu Lista amenzilor ?
Ti-o scriu eu daca vrei dar cred ca e destul sa iti scriu fraza aia
Amenzi
Daca un om primeste amenda,va trebui sa o plateasca imediat,in caz contrar i se va acorda wanted 2 pentru neplata amenzii si arestat de asemenea.
Mistouri la adresa politistului - 1000$ amenda
Nu am inventato eu
Ti-o scriu eu daca vrei dar cred ca e destul sa iti scriu fraza aia
Amenzi
Daca un om primeste amenda,va trebui sa o plateasca imediat,in caz contrar i se va acorda wanted 2 pentru neplata amenzii si arestat de asemenea.
Nu am inventato eu
MooNN- Mesaje : 7
Data de inscriere : 08/12/2010
a inventato tody asta ce-i asta ? sutneti admini de acu coaie ?
Gunplay- Mesaje : 32
Data de inscriere : 06/12/2010
Localizare : Nu stiu ! Nu stiu d-astea !
Nu a inventato tody ci gin sau cine a facut regulile
Cum sa dai ticket pe asa un motiv =]
Atentie, in pd sunt admini, daca nu vreti sa ramaneti fara bani de la aia -1000$ eu zic sa nu va bateti joc de ei....
Atentie, in pd sunt admini, daca nu vreti sa ramaneti fara bani de la aia -1000$ eu zic sa nu va bateti joc de ei....
Were- Mesaje : 3
Gunplay a scris:a inventato tody asta ce-i asta ? sutneti admini de acu coaie ?
gunplay exista ticket de asta inainte sa faci reclmatii uitate si uh la Lista Amenzilor+Wanted List ca poate nici wantedu nu il stii si mai faci o reclmatie inutila
Dilibau- Mesaje : 7
deci ...
deci ...
ToDy- Mesaje : 22
Varsta : 28
Localizare : CERNAVODA
Nick in joc: ZerK
Pe cine reclami: killer50cent
Motiv: TRAGE IN MINE FARA WANTED, IMI BUBUIE MASINA! Am vazut ca pt. asta e demis instant deci $@L!
Dovezi: http://postimage.org/gallery/2uglyom3s/e1aeabfa/
Poate asa vezi si tu reclamatia asta tody!
Motiv: TRAGE IN MINE FARA WANTED, IMI BUBUIE MASINA! Am vazut ca pt. asta e demis instant deci $@L!
ZerK- Mesaje : 16
ZerK a scris:Nick in joc: ZerK
Ai dat tu stats si poate iti expirase wantedul (nu a dat /wanted atunci sa vada ca nu mai ai wanted ), si el ramasase sa traga..
NU aveam wanted, l-am calcat de 2 ori din greseala ( el era pe mijlocu drumului) si s-o pus sa traga in mine.
nu vad ca scrie ca demitere ..
poate va jucati voi ... si tu din joaca o dai in cearta ....
am sa discut cu el ....
poate va jucati voi ... si tu din joaca o dai in cearta ....
am sa discut cu el ....
ToDy- Mesaje : 22
Varsta : 28
Localizare : CERNAVODA
Doar discuti? Nu ne-am jucat, uite-te la reclamatii, dupaia dupa ce i-am zis ca iam facut post m-a si injurat. Ti se pare joaca nu?
Nick in joc: mix
Pe cine reclami:stux
Motiv: fac spam cu ,,ma predau,, si omu ma omoara dupa ce ca a si vazut iar kasalot parca ii tot spunea ca am voie
Dovezi: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/833/samp006xw.png/
Pe cine reclami:stux
Motiv: fac spam cu ,,ma predau,, si omu ma omoara dupa ce ca a si vazut iar kasalot parca ii tot spunea ca am voie
Dovezi: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/833/samp006xw.png/
mix- Mesaje : 3
Data de inscriere : 30/06/2011
kasalot are rank 2 si nu imi da mie ordine si din moment ce omori copi si fugi de ei numai ai drept de predare v-ati adunat toti pe port ls si ne atacati , nu stau sati dea ala cuff si dupa sa ne omoare aia !
extasy126- Mesaje : 2
Data de inscriere : 01/07/2011
am atacat cops undercover deci civili deci ->>> drept de predare si oricum cand eram pd chiar am vb cu kain despre CA dupa ce faci CA suspectul are drept de predare clar exact asa mi-a zis deci
apropo nu mai suferii de rank daca are rank 2 nu e sclavu tauextasy126 a scris:kasalot are rank 2 si nu imi da mie ordine si din moment ce omori copi si fugi de ei numai ai drept de predare v-ati adunat toti pe port ls si ne atacati , nu stau sati dea ala cuff si dupa sa ne omoare aia !
mix- Mesaje : 3
Data de inscriere : 30/06/2011
mix la ce ati facout voi acolo nu era nici vorba de drept de predare deci nu primeste nimic.
iar musti nu tea atacat fara wanted doar tia scazut la 0 cand era aproape de tine si nu a sesizat.
nu primesc nimic.
iar musti nu tea atacat fara wanted doar tia scazut la 0 cand era aproape de tine si nu a sesizat.
nu primesc nimic.
Kain- Mesaje : 6
Nick: JuLyaNo
Nick Reclamat: No_M3rCy
Motiv : aveam w2 , si era gaby_ care avea w5 si mergea cu nrg , eu aveam infernus , il lovesc din greseala pe no_m3rcy care sare de pe motor si imi da w4 pentru ca adica w6 in total , eu veneam de la casa si nici n-aveam arme si mi-a dat in timp ce mergeam cu masina nici nu l-am atacat , pai asa fomalau e?
Poze:
Nick Reclamat: No_M3rCy
Motiv : aveam w2 , si era gaby_ care avea w5 si mergea cu nrg , eu aveam infernus , il lovesc din greseala pe no_m3rcy care sare de pe motor si imi da w4 pentru ca adica w6 in total , eu veneam de la casa si nici n-aveam arme si mi-a dat in timp ce mergeam cu masina nici nu l-am atacat , pai asa fomalau e?
Poze:
JuLyaNo_ETM- Mesaje : 17
daca lovesti un cop poate sa iti dea wanted e decizia lui daca da sau nu iar ce e faza cu venitu de la casa cand tu esti in LV era clar ca il ajutai pe cel care avea wanted.nu primeste nimic
Kain- Mesaje : 6
pai si eu aveam wanted , dar am vrut sa`l ajut pe gaby si nu are voie sa`mi dea w4 pentru \ca cand eu nu l-am atacat
JuLyaNo_ETM- Mesaje : 17
reclamatie - DB
Nick in joc:jij
Pe cine reclami:HipHopFury
Motiv: a tras din masina pana am bubuit si nici macar nu aveam wanted
Dovezi: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/11/samp226u.png/
Pe cine reclami:HipHopFury
Motiv: a tras din masina pana am bubuit si nici macar nu aveam wanted
Dovezi: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/11/samp226u.png/
jij- Mesaje : 1
RETRAG la SkyZoR
Nick in joc:Mihai
Pe cine reclami:Ecstasy
Motiv: /m aiurea
Dovezi: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/217/samp063ev.png/
Ultima editare efectuata de catre Mihai in Sam Iul 02, 2011 8:54 pm, editata de 1 ori
Mihai- Mesaje : 6
are voie frate, daca este un alt cop are voie, de exemplu daca eu sunt cu inca un cop si iti da frisk si eu la fel avem voie, daca nu intelegi asa gandestete altfel, eu merg te opresc iti dau amenda si mai incolo de opreste alt cop si iti da si el amenda....asta nu e reclamatie ©.
kasalot- Mesaje : 3
Data de inscriere : 02/07/2011
kasalot a scris:are voie frate, daca este un alt cop are voie, de exemplu daca eu sunt cu inca un cop si iti da frisk si eu la fel avem voie, daca nu intelegi asa gandestete altfel, eu merg te opresc iti dau amenda si mai incolo de opreste alt cop si iti da si el amenda....asta nu e reclamatie .
hai salpa, tu meriti sa fi demis, daca imi da unu frisk, dc mai imi da alt cop frisk+take? De foame? TU meriti demis analfabetule.
Mihai- Mesaje : 6
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum