www.godfather.forumhit.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Raporteaza membrii PD

+14
Kain
extasy126
D3sTroyeR
mix
Dilibau
Were
MooNN
Gunplay
ZerK
DraKKe
God
ToDy
hollow
Wh!sKeY
18 participan?i

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Raporteaza membrii PD Empty Raporteaza membrii PD

Mesaj  Wh!sKeY Lun Dec 06, 2010 5:58 pm

Nick in joc:
Pe cine reclami:
Motiv:
Dovezi:
Wh!sKeY
Wh!sKeY

Data de inscriere : 06/12/2010
Varsta : 31
Localizare : Timisoara

Sus In jos

Raporteaza membrii PD Empty Re: Raporteaza membrii PD

Mesaj  hollow Lun Dec 06, 2010 8:10 pm

Nick in joc: hollow
Nick-ul playerului reclamat: killer50cent
Motiv: Baiatul acesta nu stie regulile din PD , dupa ce ca imi ia MAts & Drugs, mai vrea sa i le si platesc . Daca vruia sa ii platesc mats si drugs Facea invers adika , imi dadea primadata ticket !! si dupa le lua dar el , nu.. el habar Nu are . Si faza e a asta nu ma opreste pe deum , eram afk pe nrg , vorbeam pe /hc !!! Ce inseamna vere asta ? o nesimtire curata !!! pd au luat-o razna !!!!!! x(( imi da frisk din 20 - 20 mminute fiecare pd , se poate asa ceva ? nesimtire sau prostie ? !! Nu stiu.. astept raspuns de la admini .. nu numai in legatura cu acesta , si in privinta a mai multor din pd.
Dovezi:
1) Raporteaza membrii PD Samp101q
2) Raporteaza membrii PD Samp099o0
3) Raporteaza membrii PD Samp100yo
hollow
hollow

Sus In jos

Mesaj  ToDy Lun Dec 06, 2010 8:18 pm

deci ma hollow se vede ca nu ai fost cop nu conteaza ordinea de loc si sati mai spun ceva acuma se vede care si cui da frisk asa ca nu ma poti minti in fata nu ma fa sa pun officeri sa faca ss la fiecare frisk deci killer50cent nu primeste nimic afk nu esti daca vorbesti pe hc merg pe strada si vorbesc cu unul pe /w sunt afk ? eu nu cred
ToDy
ToDy

Varsta : 28
Localizare : CERNAVODA

Sus In jos

Mesaj  hollow Lun Dec 06, 2010 8:32 pm

Pe cine reclami: God
Motiv: Nerespectarea regulililor/ spam cu -- /m !! imi da "Somatie" si eu nici macar nu ma misc din loc , dupa imi da wanted. + ca atunci cand da somatie trebuie sa se dea jos din masina, asta dupa ce da somatia. Dar faza e ca eu nici macar nu am plecat un centimetru si imi da w2.. ce om. Dupa ca sa fie un capac la toate astea pune o bariera !! de se pune doar in cazul in care pui la Mats !!
Dovezi:
1) Raporteaza membrii PD Samp094f
2) Raporteaza membrii PD Samp093u

Ps : daca nici la asta nu iei masuri nu stiu ce sa mai zic.
hollow
hollow

Sus In jos

Mesaj  ToDy Lun Dec 06, 2010 8:39 pm

BARIERA SE PUNE DAR NU DIN MERS SI NU SE FACE SPAM NU SPUNE DE MAI MULT DE 3 ORI STOP
GOD FACWARN
ToDy
ToDy

Sus In jos

Mesaj  God Lun Dec 06, 2010 8:52 pm

Ba ToDy ce fac warn eu am zis stop si jos dc nu s-a dat jos?? si am facut spam ca daca dadeam odata si dadeam w2 facea post si zicea ca nu a vazut sti si deaia dau ma asa sa vada am si poza +ca dupa era pe plecare si am iesit din masina si am dat rb sa nu plece i-am dat la roata in el si dupa a luat nrg...Am tras in roata de la nrg si dupa l-am omorat.nu mi-a spus nimeni sa dau de 3-4 ori cat e voie nam vazut in regulament sau altcv.Am zis eu dau sa vada ca dupa zice ca nu a vazut.Plus ca am dat stop si jos si el mergea spre bs era indreptat in partea ai cu masina si dupa s-a intors si era pe punctu de plecare.Daca iau facwarn e pe nedrept ca nu ai zis deloc nu e in regulament ca l-am citit de 3-4 ori cel nou pus de tine+ala vechi si+sa vada:::::

God

Sus In jos

Mesaj  hollow Lun Dec 06, 2010 9:02 pm

Pe cine reclami: RedBurn
Motiv: Db ... in prostie. Faza e asa , aveam wanted.. de la un frisk.. ca am fugit. mi-a mai distrus o masina dupa H , si aia era a 2-a masina. Se vede clar ca trage dupa masina lu FxRyder. ala fiind civil.
Dovezi: Raporteaza membrii PD Samp037i
hollow
hollow

Sus In jos

Mesaj  ToDy Lun Dec 06, 2010 9:06 pm

redburn facwarn deci demis e al 3-lea
god sa vad poza ... defapt pozele
ToDy
ToDy

Sus In jos

Mesaj  God Lun Dec 06, 2010 9:56 pm

da ToDy cu ce vrei poze zi ???

God

Sus In jos

Mesaj  God Lun Dec 06, 2010 10:09 pm

God

Sus In jos

Mesaj  DraKKe Lun Dec 06, 2010 10:12 pm

god azi si pe mine mai spamat de 20250250 ori .. si mi-ai dat frisk de 500 de ori .. imediat cum treceam pe langa tine dupa 5 secunde stop STOP STOP .. si mi-ai zis ca imi dai amenda ca merg neregulamentar .. aloo gradinita .. nu este server de RP.. p.s : treci pe la regulament pd .. e clar ca tody recruteaza toti b0ti.
DraKKe
DraKKe

Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj  God Lun Dec 06, 2010 10:30 pm

ba omule citeste mai sus dau de 4 ori atat dau si odata ti-am dat amenda atata pt ca mergeai candin stanga cand in dreapta cand pe mijloc numai asa??? Sti ca daca mai era lume prin jur si ii buseai luai pt mers neregulaemntar si deranjarea celorlati +suspendarea carnetului pe termen limitat(3zile).Azi am dat doar 5 friskuri maxim Neutral
serios vorbesc ti-e ti-am dat si am zis sa vezi cum mergi si sa o iei ca pe un advertisment.Kain o fostl pe langa mine atuncea era undercover cu bulletu'.

God

Sus In jos

Mesaj  hollow Lun Dec 06, 2010 10:35 pm

ba e acelasi lucru.. , warn tot o sa iei , daca nu iti da ToDy , si oricum iti da ca e bun in meseria lui , iti da gin daca nu.
Asa ca nu mai venii tu cu spamu tau si cu frisk din 15 - 15 minute.
Ati luat-o razna , aproape toti din pd.
hollow
hollow

Sus In jos

Mesaj  God Lun Dec 06, 2010 11:49 pm

ba omule ce nu iti comvine am zis stop si jos dc nu te-ai dat jos |?? ai zis ca te duci la cursa!!

God

Sus In jos

Mesaj  hollow Lun Dec 06, 2010 11:54 pm

God a scris:ba omule ce nu iti comvine am zis stop si jos dc nu te-ai dat jos |?? ai zis ca te duci la cursa!!

Esti speriat ? Calmeazate.. iei fac warn si gt...

Cand zici stop , se da de maxim 4 ori , tu ai dat de 8-9 ori , nu am prins toate alea , ai facut spam.
+ Ca eu nu aveam de ce sa iau wanted , nu am parasit locul de unde ai zis tu stop.
Nu te-ai dat jos din masina , Practic si logic asa se face , toti fac asa : Zic /m Stop !! .. Ei se dau frumos jos , si eu de asemenea . Dar nu imi zici tu mie /m stop !! si stai in masina. si dupa 2 secunde imi dai wanted.
Pai ma.. atata timp cat tu faci totul din masina , adica : daca eu am coboram din masina , tu imi dadeai frisk din masina, si imi dadeai ticket tot din masina :-? ...
Si ai mai us si blocaju ala... las-o balta.
hollow
hollow

Sus In jos

Mesaj  God Mar Dec 07, 2010 1:48 pm

Nu te opreai delocX( ai zis ca te duci la cursa era logic ca plecai !!!!si nu am dat de 8-9ori am dat de 5 ori+ca Arti-mi unde scrie in regulament de cate ori sa zic /m stop ziceti-mi !!! nu mi-a zis nimeni!!daca nu stiam!E vina mea?

God

Sus In jos

Mesaj  hollow Mar Dec 07, 2010 3:29 pm

God a scris:Nu te opreai delocX( ai zis ca te duci la cursa era logic ca plecai !!!!si nu am dat de 8-9ori am dat de 5 ori+ca Arti-mi unde scrie in regulament de cate ori sa zic /m stop ziceti-mi !!! nu mi-a zis nimeni!!daca nu stiam!E vina mea?

Ba esti orb ? numai in imaginea aia ai dat de 7 ori .. hai ca acum nu mai sti cum sa scapi mai moale.
Eu nu plecasam nicaieri , cand ai zis STOP !! .. m-am oprit pe loc , nu am continuat sa merg cu masina. + ca tu trebuia sa te dai jos din masina ca sa repeti acest lucru , ceva de genu " hollow date jos" .. Din masina stiu ca poti folosi /m pentru a zice "stop" nu sa imi zici sa ma dau jos , In real life cum se face ? Vinde PD cu masina langa masina ta sa iti zica sa te dai jos ? hai ca aberezi cam mult.
Si ma , da am fugit ,dar am fugit dupa ce mi-ai dat wanted asa ca bafta cu warnul.
hollow
hollow

Sus In jos

Mesaj  ZerK Mar Dec 07, 2010 3:53 pm

Nick in joc: ZerK
Pe cine reclami: killer50cent
Motiv: TRAGE IN MINE FARA WANTED, IMI BUBUIE MASINA! Am vazut ca pt. asta e demis instant deci $@L!
Dovezi: http://postimage.org/gallery/2uglyom3s/e1aeabfa/
ZerK
ZerK

Sus In jos

Mesaj  God Mar Dec 07, 2010 4:04 pm

Noi navem treaba cu ""REALITATEA"" Nu jucam Roleplay ci GodFather deci intelege eu zic /m stop si jos ca dupa zic /m stop de 3 ori dups si /m jos si e spam ba nu am stiut ce vrei nu mi-a zis nimenea de cate ori sa dau acuma ce iau FACWARN pt. o treaba pt care nu mi-a ziso nimenea?????(>>Macar advertisment pff..nu am stiut advertisment is am inteles acuma dau de 3 ori<<)

God

Sus In jos

Mesaj  hollow Mar Dec 07, 2010 10:17 pm

God a scris:Noi navem treaba cu ""REALITATEA"" Nu jucam Roleplay ci GodFather deci intelege eu zic /m stop si jos ca dupa zic /m stop de 3 ori dups si /m jos si e spam ba nu am stiut ce vrei nu mi-a zis nimenea de cate ori sa dau acuma ce iau FACWARN pt. o treaba pt care nu mi-a ziso nimenea?????(>>Macar advertisment pff..nu am stiut advertisment is am inteles acuma dau de 3 ori<<)

ba prietene , pe mine nu ma incalzeste cu nimic daca iei FacWarn sau nu , nu-mi pasa.. Dar vreau doar sa nu-mi mai dai frisk de 10 ori pe zi , ce inseamna asta ? Neutral
lasati-o mai moale.
hollow
hollow

Sus In jos

Mesaj  ToDy Mier Dec 08, 2010 12:21 am

deci hollow are un advertisment dar la cea mia mica greseala are facwarn vad ca a priceput ce iam zis foarte bine sper sa nu se mai repete god
si hollow scuzele mele Very Happy
ToDy
ToDy

Sus In jos

Mesaj  ZerK Mier Dec 08, 2010 3:40 pm

Nick in joc: ZerK
Pe cine reclami: killer50cent
Motiv: TRAGE IN MINE FARA WANTED, IMI BUBUIE MASINA! Am vazut ca pt. asta e demis instant deci $@L!
Dovezi: http://postimage.org/gallery/2uglyom3s/e1aeabfa/

Tody nu vezi reclamatia mai sus?^^
ZerK
ZerK

Sus In jos

Mesaj  Gunplay Mier Dec 08, 2010 3:53 pm

Nick in joc: Gunplay
Pe cine reclami: Fxr ala
Motiv:Imi dai ticket pe motiv "misto" apoi wanted ca nu il platesc
Dovezi: http://img574.imageshack.us/gal.php?g=samp031gi.png
Gunplay
Gunplay

Localizare : Nu stiu ! Nu stiu d-astea !

Sus In jos

Mesaj  MooNN Mier Dec 08, 2010 7:00 pm

Gunplay a scris:Nick in joc: Gunplay
Pe cine reclami: Fxr ala
Motiv:Imi dai ticket pe motiv "misto" apoi wanted ca nu il platesc
Dovezi: http://img574.imageshack.us/gal.php?g=samp031gi.png

Ti-a dat foarte bine /ticket , vroia sa spuna mistouri la adresa unui politist
MooNN
MooNN

Data de inscriere : 08/12/2010

Sus In jos

Mesaj  Gunplay Mier Dec 08, 2010 7:32 pm

ce-i cu tine ma esti prost ? dace e admin sa nu fac misto de el ?
Gunplay
Gunplay

Localizare : Nu stiu ! Nu stiu d-astea !

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum