Demisii LSV
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Demisii LSV
Aici vor fi postate demisiile dupa model:
Nick:
Rank:
Motiv:
Nick:
Rank:
Motiv:
DraKKe- Mesaje : 27
Data de inscriere : 06/12/2010
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Re: Demisii LSV
Nick:TeTe
Rank:2
Motiv:vreau sa incerc sa fiu 'baiat bun' adica vreau sa ma duk pd/fbi/ng.va urez numa bine la totii si cat mai multe waruri castigate.multumesc pentru gazduire.bafta all.
Motiv:vreau sa incerc sa fiu 'baiat bun' adica vreau sa ma duk pd/fbi/ng.va urez numa bine la totii si cat mai multe waruri castigate.multumesc pentru gazduire.bafta all.
TeTe- Mesaje : 4
TeTe a scris:Nick:TeTe
Demis. bafta.
hollow- Mesaje : 22
Nick: Cheerios
Rank: 2
Motiv: Alianta este la pamant .
Ceriale- Mesaje : 2
Data de inscriere : 07/12/2010
Ceriale a scris:Nick: Cheerios
Demis !
Alianta Bla Bla Bla
Nick: hitler
Rank: 5
Motiv: Cat Timp in alianta asta stix va fii in grove si triads nu se prezinta la war ca au "sedinta" ... nu mai am ce cauta aici in schimb LSV The Rull'z Ganditiva Hollow & Gabbby Cei mai de treaba PLayer de pe sv Sa moara gibilan ca altii nu sunt ca si ei Hollow scz pt aceasta alegere da asta e ... imi pare rau Hollow The Best Leaders
Fii atent hollow retrag Inca o abatere si nici nu ma mai gandesc ok?
Rank: 5
Motiv: Cat Timp in alianta asta stix va fii in grove si triads nu se prezinta la war ca au "sedinta" ... nu mai am ce cauta aici in schimb LSV The Rull'z Ganditiva Hollow & Gabbby Cei mai de treaba PLayer de pe sv Sa moara gibilan ca altii nu sunt ca si ei Hollow scz pt aceasta alegere da asta e ... imi pare rau Hollow The Best Leaders
Fii atent hollow retrag Inca o abatere si nici nu ma mai gandesc ok?
Ultima editare efectuata de catre hitler_etm in Mier Dec 08, 2010 12:43 am, editata de 1 ori
hitler_etm- Mesaje : 2
@ hitler
Nu te demit , alianta se rezolva. de fapt , da-ti edit la post (am vorbit in joc) .
Nu pot anticipa ce fac ei. dar o sa fie ok.
Nu te demit , alianta se rezolva. de fapt , da-ti edit la post (am vorbit in joc) .
Nu pot anticipa ce fac ei. dar o sa fie ok.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum