www.godfather.forumhit.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

[The Triads] Speedometer

In jos

[The Triads] Speedometer Empty [The Triads] Speedometer

Mesaj  Raduk Mar Dec 07, 2010 6:14 am

Ce este Speedometer: Poti instala Speedometer in clientul tau, iar cu ajutorul sau vei vedea cu ce viteza (Km/h) merge vehicolul in care te afli!
Autor: Scriptul nu este creat de mine (Raduk), eu doar am facut un skin pentru factiunea The Triads!
Teste: Raduk
Credite: RaduD - Editare Video | samurake - postarea scriptului original | cateva ponturi despre decriptarea .TXD

Versiunea 1.0.0:
- Tot ce se vede in video, cu o exceptie: cand masina este avariata speedometerul ramane intact, nu se sparge!

Versiunea 1.0.1:
- Exact cum se vede in video.

- Am hotarat sa postez 2 versiuni deoarece, la unele masini la cea mai mica zgarietura li se sparge speedometerul, iar la altele contrariul!

Instalare:
1. Downloadati fisierul de pe linkul de mai jos
2. Il dezarhivati oriunde.
3. Deschideti folderul Cleo 4
4. Intrati unde ati instalat GTA, si copiati continutul folderului CLEO 4 lana SAMP.exe (adica unde ati instalat GTA) - In caz ca va cere sa inlocuiti ceva dati "YES"
4. Alegeti una din cele 2 fersiuni (detalii mai sus), si intrati in folderul acestuia
5. Copiati fisierul speed.cs in folderul CLEO, care se afla unde ati instalat GTA
6. Copiati fisierul SPEED.TXD, in folderul txd care se afla in medeles, unde ati instalat GTA!
7. Acumd deschideti SAMP si verificati daca merge!

Buguri:
- Am facut speedometerul ieri seara, si tot atunci l-am bagat in GTA, singurul bug peste care am dat a fost disparitia speedometerului pentru o secunda! In rest nimic - acum depinde de clientul fiecaruia.

Informatii
- Am facut speedometerul aseara, mai mult de plictiseala. Intre timp mi-au mai venit niste idei sa il inbunatatesc precum: alt efect cand se sarge, sau cand se lasa seara sa se aprinda niste lumini in bord ... cand voi avea starea necesara de spirit voi scoate v 1.1

Download:
- MegaUpload

Raduk

Data de inscriere : 06/12/2010

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum